Things we like: Oudejaarsdag to do tips

29 december 2017, In: Denim Lifestyle
0

Weet je nog niet wat je moet doen met Oudejaarsdag- en avond? Lees dan snel deze tips!

– Koop ballonnen in feestelijke kleuren zoals goud en zilver. Vul ze met helium en bind aan de uiteindes mooie linten. Laat de ballonnen los tijdens je feestje voor mooie decoratie. Leuk: laat je gasten een Nieuwjaarswens doen tijdens het oplaten van de ballonnen om 12 uur!
– Maak leuke photoprops om coole selfies te maken. Maak brilletjes, bordjes, glazen en hoedjes. Doe een wedstrijdje wie de gekste foto maakt!
– Laat iedere gast aan het begin van de avond hun goede voornemen op een briefje schrijven. De rest van de avond kun je ze voorlezen. Hartstikke leuk en gezellig!
– Maak zelf een kaartspelletje om te spelen tijdens de avond. Schrijf kaartjes zoals: Leukste vriendenmoment of leukste vakantieherinnering van afgelopen jaar.
– Maak de ruimte nog feestelijker door verschillende items te versieren met glitter. Smeer je flessen champagne in met lijm en dip ze in de gouden en zilveren glitter. Super sparkly!
– Versier je champagneglazen ook met glitter, een leuk figuur in de vorm van een ster of wikkel er een mooi draad omheen.Blog_banner_oudjaarsdag

Hi welkom bij Carpe Denim by Jeans Centre, jouw dagelijkse update over alles wat met jeans te maken heeft! Denim is onze passie en dit willen we graag met jou delen. Leer alles over denim, doe inspiratie op, neem een kijkje achter de schermen en lees alles over de laatste trends op het gebied van lifestyle & fashion. See you @ Jeans Centre!