Things we like: Kerstavond to do tips

21 december 2017, In: Denim Lifestyle
0

Heb jij nog geen plannen voor kerstavond? Met deze 5 to to tips hoef jij je niet te vervelen tijdens kerstavond!

– Verzamel leuke cocktail recepten en probeer deze uit! Zorg voor mooie glazen en leuke accessoires zoals takjes en rietjes in kerstkleuren.
– Ga kerstkoekjes maken! Kies een basisrecept en maak koekjes in verschillende kerstfiguren. Koop glazuurstiften om te versieren. Te veel gemaakt? Maak er een gaatje in en hang ze als ornament in de boom.
– Dek alvast de tafel voor je kerstdiner! Een kerstdiner kan veel stress geven. Bereid daarom zo veel mogelijk voor. Zoek een tutorial en vouw je servetten in een kerstfiguur. Versier met een mooi takje of servetringen.
– Typ je kerstmenu uit op mooi papier en versier met. Superleuk om te doen en hartstikke origineel.
– Maak een mooi kerststuk voor op tafel tijdens het diner. Gebruik kaarsen, kerstgroen, dennenappels, lampjes en kerstornamenten. Maak het af met een beetje nep sneeuw!Blog_basis_kerstavond

Hi welkom bij Carpe Denim by Jeans Centre, jouw dagelijkse update over alles wat met jeans te maken heeft! Denim is onze passie en dit willen we graag met jou delen. Leer alles over denim, doe inspiratie op, neem een kijkje achter de schermen en lees alles over de laatste trends op het gebied van lifestyle & fashion. See you @ Jeans Centre!