Things we like: Goede voornemens volhouden

2 januari 2018, In: Denim Lifestyle
0

Bij een nieuw jaar horen goede voornemens! Met deze tips houd jij ze dit jaar vol!

1. Kies niet voor één groot doel maar voor meerdere kleine doelen. Het is dan makkelijker te behalen waardoor je gemotiveerd blijft!
2. Stel alleen doelen waar je helemaal achter staat! Je kunt beter géén goede voornemens hebben dan een voornemen waar je niet helemaal achter staat. De kans om het te behalen is dan kleiner!
3. Zorg voor een beloningssysteem. Als je een klein doel hebt behaald mag je jezelf belonen, met een nieuwe jeans bijvoorbeeld!
4. Schrijf je doel op. Het lijkt zo simpel, maar het werkt écht! Bewaar je doel op een plek waar je het veel ziet, zo wordt je er steeds aan herinnert.
5. Plan je goede voornemens in je agenda! Een goed voornemen is een nieuwe gewoonte die nog niet in je systeem zit. Zorg daarom dat je hem meeneemt in je planning, zodat je hem niet vergeet!Blog_Basis_goedevoornemens_2

Hi welkom bij Carpe Denim by Jeans Centre, jouw dagelijkse update over alles wat met jeans te maken heeft! Denim is onze passie en dit willen we graag met jou delen. Leer alles over denim, doe inspiratie op, neem een kijkje achter de schermen en lees alles over de laatste trends op het gebied van lifestyle & fashion. See you @ Jeans Centre!