Things we like: Goede voornemens volhouden

24 januari 2017, In: Denim Lifestyle
0

We zitten alweer in het einde van januari, en dit betekent dat de meeste alle goede voornemens al weer zijn vergeten. Wil jij ze dit jaar wél echt laten slagen, dan geven wij je een aantal tips die daar bij helpen:

1. Focus je op 1 voornemen
Verschillende dingen te gelijk doen is moeilijk, zelfs voor vrouwen! Focus je daarom op één voornemen tegelijk, zodat je niet overweldigd raakt. De kans is een stuk groter dat het je dan wel lukt!

2. Maak je doel realistisch
Zorg ervoor dat jouw doel realistisch en haalbaar is! Het werkt namelijk alleen maar demotiverend om een niet haalbaar doel op te stellen.

3. Praat erover
Deel jouw goede voornemen met anderen! Dit zorgt ervoor dat ze jou kunnen ondersteunen. De externe druk levert nog eens extra op dat we ons aan de goede voornemens vasthouden.

4. Maak een plan
Alleen een goed voornemen stellen zegt eigenlijk niet zo veel. Maak een plan en planning met stappen die jou naar jouw doel gaan helpen. Dit motiveert ook nog eens om aan de slag!

5. Meet resultaten
Zorg ervoor dat je je resultaten kunt meten! Het zien van een positief resultaat zorgt voor een extra boost, en hierdoor ben je sneller geneigd om door te gaan. Is het resultaat niet zoals je had gehoopt? Kijk dan kritisch naar je plan en stel hem waar nodig bij.

Blog-Goede-Voornemens2

Hi welkom bij Carpe Denim by Jeans Centre, jouw dagelijkse update over alles wat met jeans te maken heeft! Denim is onze passie en dit willen we graag met jou delen. Leer alles over denim, doe inspiratie op, neem een kijkje achter de schermen en lees alles over de laatste trends op het gebied van lifestyle & fashion. See you @ Jeans Centre!