Things we like: 5 essentials voor iedere garderobe

3 februari 2017, In: Denim & Fashion
0

De ideale garderobe begint bij de juiste basics. Dit zijn tijdloze en essentiële items waarmee je eindeloos kunt combineren. Wij vertellen je welke items niet in jouw kledingkast mogen ontbreken:

1. Basic singlet
Basic singlets zijn een must! Je kunt ze ergens onder, of op zichzelf dragen.

2. Leer jasje
Elk seizoen zien we verschillende soorten trends op het gebied van jassen voorbij komen, maar er is één jasje die altijd goed is: het leren jasje. Een leer jasje is vrouwelijk, tijdloos en stijlvol.

3. Jeans
Uiteraard kan een goede jeans niet ontbreken in jouw garderobe! Je kan er alles opdragen en hij zal nooit uit de mode gaan.

4. Blazer
Een blazer kun je zowel chique als casual dragen. Ga voor een tijdloze kleur, zoals zwart of wit en je kunt hem met je gehele garderobe combineren!

5. Trui of sweater
In Nederland hebben we veel koude en regenachtige dagen. Een fijne trui of sweater mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw garderobe!

Shop: 1. Basic singlet, 2. Leer jasje, 3. Jeans, 4. Blazer, 5. Trui
Blog-Essentials

Hi welkom bij Carpe Denim by Jeans Centre, jouw dagelijkse update over alles wat met jeans te maken heeft! Denim is onze passie en dit willen we graag met jou delen. Leer alles over denim, doe inspiratie op, neem een kijkje achter de schermen en lees alles over de laatste trends op het gebied van lifestyle & fashion. See you @ Jeans Centre!