Shop the look: Valentijnsdag outfits

9 februari 2017, In: Denim & Fashion
0

Valentijnsdag is de perfecte dag om wat extra aandacht te besteden aan je outfit, of het nu voor je lief of voor jezelf is! Het draait er deze dag om dat jij je mooi voelt en lekker in je vel zit! Heb jij nog outfit inspiratie nodig? Misschien zijn deze setjes dan wel iets voor jou!

Shop vrouw: 1. Blouse, 2. Jeans
Shop man: 1. Overhemd, 2. Trui, 3. Jeans

Combineer een groene blouse met een boot fit jeans. Het boot fit model zit aangesloten op bovenbeen en heeft een wijd uitlopende pijp. Dit model zorgt ervoor dat jouw benen optisch langer en slanker lijken. Draag er een paar pumps onder voor een mooie, vrouwelijke look. Voel jij je niet zo comfortabel in pumps? Draag er dan een paar mooie laarsjes onder!
Blog-Valentijnslook-Women

Combineer een lichtblauw overhemd met een lichte trui. Deze combinatie ziet er chique uit! Om de outfit wat casual en stoerder te maken, draag je er een donkere jeans onder. Met deze outfit zit je op Valentijnsdag helemaal goed, wat je plannen ook zijn!
Blog-Valentijnslook-Men

Hi welkom bij Carpe Denim by Jeans Centre, jouw dagelijkse update over alles wat met jeans te maken heeft! Denim is onze passie en dit willen we graag met jou delen. Leer alles over denim, doe inspiratie op, neem een kijkje achter de schermen en lees alles over de laatste trends op het gebied van lifestyle & fashion. See you @ Jeans Centre!