Nationale Denim Dag: Tim Douwsma

0

Op dinsdag 8 mei is het Nationale Denim Dag. Deze dag staat in het teken van DENIM. Jeans Centre en 100% NL Magazine hebben zes denim dragende BN’ers genomineerd! Stem nu op jouw favoriete stijlicoon en win €250 shoptegoed.

Eén van de genomineerde stijliconen is Tim Douwsma.

FB_Tim

De getalenteerde Tim werd bekend door zijn deelname aan het programma So You Wanna Be a Popstar. Door zijn passie voor acteren heeft Tim onder andere gespeeld in de hitmusical Grease en de serie Nieuw Tijden. Naast acteren heeft hij ook een aantal succesvolle singles op zijn naam staan.

Tim ziet er altijd stijlvol uit en combineert denim met een classic overhemd of basics met een stoer denim jack. Door zijn authentieke denim stijl is Tim een terechte genomineerde voor de Denim Men award 2018!

Wil jij dat de Best Denim Men Award 2018 naar Tim gaat? Stem dan hier.

Laat je inspireren door denim en shop jouw Tim Douwsma look hier:

Denim overhemd

Denim overhemd

Basic overhemd

Basic overhemd

Stoer jack

Stoer jack

Hi welkom bij Carpe Denim by Jeans Centre, jouw dagelijkse update over alles wat met jeans te maken heeft! Denim is onze passie en dit willen we graag met jou delen. Leer alles over denim, doe inspiratie op, neem een kijkje achter de schermen en lees alles over de laatste trends op het gebied van lifestyle & fashion. See you @ Jeans Centre!