Met dit koude weer is het weer tijd voor warme chocolademelk! Na een gezellige boswandeling is er niets lekkerder dan thuis een warme kop warme chocolademelk drinken. Wij geven je een aantal leuke recepten en tips!1

1. Een super leuke manier om je chocolademelk te maken is met een chocolade blok. De chocolade blokken zijn er in allerlei verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor puur, wit en nootjes. Verwarm een pannetje met melk, en giet de warme melk in je mok. Doe een chocolade blok bij de warme melk, en je hebt gegarandeerd een heerlijke chocolademelk. De chocolade blokken kun je gewoon bij de supermarkt of chocoladewinkel kopen.

2. Garneer je chocolademelk met marshmallows. Dit is erg lekker, én het ziet er ook nog eens super leuk uit.

3. Ook lekker: chocolademelk met baileys! Maak een kop warme chocolademelk en voeg er een flinke scheut baileys aan toe. Om het af te maken voeg je nog een toef slagroom toe.
4
4. Munt en tequila gaan goed samen met chocolademelk. Voeg een shot tequila en een shot pepermunt schnapps aan je warme chocolademelk toe. Maak de chocolademelk af met wat blaadjes munt. Liever geen alcohol in je chocolademelk? Voeg dan alleen wat blaadjes munt toe!

5. Geen zin om moeilijk te doen? Warm dan gewoon wat melk op en voeg er een paar lepels nutella aan toe. Super makkelijk, snel én lekker.

6. Wil jij je chocolademelk extra creamy? Voeg dan 2 tot 3 theelepels pindakaas toe aan je chocolademelk. Dit zorgt voor een volle structuur, erg lekker!

7. Ook erg lekker: warme oreo chocolademelk. Verwarm de chocolademelk en doe er wat 6fijngestampte oreo koekjes bij. Schenk de chocolademelk met oreo in een beker en top tot slot af met wat slagroom en restjes van de oreo koekjes.

8. Wil jij je chocolademelk net dat beetje extra geven? Voeg dan gewoon wat karamel, hazelnoot of kaneel naar smaak toe!